Dělnická strana vyzvala Chomutovský deník k omluvě

16.05.2009 14:29

Chomutovský deník zveřejnil článek o chystaném předvolebním mítinku Dělnické strany v Postoloprtech (ZDE). V článku autora Hynka Dlouhého je uvedena celá řada nepravdivých informací a pomluv na adresu DS. Místopředseda strany Petr Kotáb již vyzval Deník ke zveřejnění omluvy.

 

Vážený pane redaktore,

 

musím reagovat na Váš článek „Radikálové se vrátí do Postoloprt“, ve kterém zmiňujete značně zkreslené a nepravdivé informace.

 

Opravdu nevím, odkud čerpáte informace o tom, že by na akcích Dělnické strany docházelo k ničení majetku. Není zaznamenaný jediný případ, kdy by k takovému jednání došlo.

 

Také nepravdivě informujete o tom, že jsme nenavrhli žádné řešení situace v Postoloprtech. Já osobně jsem zaslal vedení města dopis, ve kterém zmiňuji alespoň některé věci, které by se daly pro zlepšení neutěšené situace slušných lidí v Postoloprtech udělat. Tento dopis má Vaše redakce k dispozici. O zaslání tohoto dopisu se zmiňujete i ve svém článku.

 

Rovněž není pravdivá Vaše informace, že ulicemi města prošlo asi padesát zahalených tváří, které „monitorovaly“ situaci. Jistě velmi dobře víte, že zahalování tváří na veřejných shromážděních je od nového roku zakázáno. Účastníci naší akce v Postoloprtech zahaleni nebyli a ani žádným jiným způsobem neporušili zákony naší země. Toto potvrdila i Policie České republiky.

 

Žádám proto tímto o zveřejnění omluvy v nejbližším vydání Vašeho deníku a uvedení věcí na pravou míru.

 

S pozdravem

 

Petr Kotáb
místopředseda DS

Zpět

Vyhledávání

NÁRODE, PROBUĎ SE!